Τακτική Γενική Συνέλευση 2019

2019 Γενική Συνέλευση

Αγαπητά Μέλη,

Σύμφωνα με το καταστατικό μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο έκαστου έτους πραγματοποιείται η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας.

Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, όπου όλα τα ιδρυτικά και τακτικά ταμειακώς εντάξει μέλη έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν.

Η Συνέλευση του Συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου του 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Αγ. Ιωάννη Ρέντη Μπιχάκη 15

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:

α) Θα τεθεί προς έγκριση η διαγραφή όσων μελών του συλλόγου οφείλουν συνδρομές 3 ετών.

β) Θα τεθεί προς έγκριση η εγγραφή όσων ατόμων υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και πληρώσουν την συνδρομή για το 2019 κατά την μέρα της ΓΣ.

γ) Θα διαβαστεί η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορά τις διοικητικές και οικονομικές πράξεις του προηγούμενου έτους (2018).

ε) Θα υποβληθεί προς έγκριση ο απολογισμός και ο ισολογισμός του προηγούμενου έτους (2018) και ο προϋπολογισμός του νέου έτους (2019).

στ) Θα διαβαστεί η έκθεση των ελεγκτών.

ζ) Θα τεθεί προς έγκριση η τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου.

η) Θα γίνουν διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στις 24/02/2018 η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 03/03/2018 την ίδια ώρα στο θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” στο κτίριο του  δημαρχείου του δήμου Αγ.Ιωάννη Ρέντη Μπιχάκη 8

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας αποτελούν την πεμπτουσία του να είστε μέλη του συλλόγου μας καθώς έτσι ελέγχετε τις δράσεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ταυτόχρονα δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ.

Για τα μέλη μας που είναι ασθενείς και τα μέλη μας εκτός Αττικής που δεν μπορούν να παρευρεθούν, θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης της ΓΣ μέσω διαδικτυακής εκπομπής.

Ας καταβάλουμε όλοι μας την όποια δυνατή προσπάθεια ώστε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Με τιμή,

Για το Σωματείο

     Η Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας

      ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ                 ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΙΘΑΜΙΤΣΗ