Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στις Σέρρες

Καφές Σέρρες

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, που διαμένουν στον νομό Σερρών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι. Ως σημείο συγκέντρωσης ορίστηκε ο πεζόδρομος απέναντι από το παλιό cafe “Plaza” (δίπλα στο “New York Cafe”), από όπου στη συνέχεια η παρέα θα κατευθυνθεί προς κάποιο κοντινό cafe.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στις όμορφες Σέρρες ή σε κάποια κοντινή περιοχή μη διστάσεις να βρεθείς μαζί τους.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Νόσος του Crohn και Ελκώδης Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εκπρόσωπο του συλλόγου στον νομό Σερρών κ. Χρυσούλα Τσουκάπα στο 698 300 0418.