Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στη Λάρισα.

Καφές Σέρρες

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που διαμένουν στον νομό Λάρισας και τους γύρω νομούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7.00 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του κτηρίου επί των οδών Γαριτσίου (Αριτσίου) 15 και Επισκοπής, περιοχή πλατεία Αβέρωφ, στη Λάρισα.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στη Λάρισα ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι διαθέτουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και επιθυμούν να τα δωρίσουν σε συνασθενείς μας που τα έχουν ανάγκη να τα παραδώσουν κατά τη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κώστα Δεμερτζή στο τηλέφωνο 693 962 0105 και την κ. Ελένη Σκόρρα στο τηλέφωνο 697 98 78 600.