Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στη Θεσσαλονίκη.

group-therapy

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στον χώρο του Συλλόγου στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, στον δεύτερο όροφο (στην είσοδο γράφει Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΙΚΑ).

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εθελοντές και εκπρόσωποι του συλλόγου στον νομό θα παρευρίσκονται στον χώρο αναμένοντας τους συνασθενείς μας καθώς και τα μέλη της οικογένειας τους που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές προκειμένου να συζητήσουν από κοντά όποιο θέμα τους απασχολεί σχετικά με τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου και τα δικαιώματά μας ως χρόνιοι ασθενείς.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στη Θεσσαλονίκη ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι διαθέτουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και επιθυμούν να τα δωρίσουν σε συνασθενείς μας που τα έχουν ανάγκη, να τα φέρουν μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του συλλόγου στον νομό της Θεσσαλονίκης κ. Βάσω Βακουφτσή στο τηλέφωνο 694 998 7994.