Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Thessaloniki-BGR

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, που διαμένουν στον νομό Θεσσαλονίκης και τους γύρω νομούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018, στις 7.00 μ.μ., στο cafe Oval, Φιλικής Εταιρείας 1, απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στη Θεσσαλονίκη ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Νόσος του Crohn και Ελκώδης Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι διαθέτουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και επιθυμούν να τα δωρίσουν σε συνασθενείς μας που τα χρειάζονται και αδυνατούν να τα προμηθευτούν, να τα έχουν μαζί τους κατά τη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του συλλόγου στον νομό της Θεσσαλονίκης κ. Βάσω Βακουφτσή στο τηλέφωνο 694 998 7994.