Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στην Αθήνα

ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΝΑΚ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που διαμένουν στον νομό Αττικής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 11.00π.μ στο καφέ S2 στην Πλ.Συντάγματος Αθήνα.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας μη διστάσεις να παρευρεθείς και να μας δώσεις τη χαρά να απολαύσεις μαζί μας έναν καφέ ή ένα δροσερό αναψυκτικό.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι διαθέτουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και επιθυμούν να τα δωρίσουν σε συνασθενείς μας που τα έχουν ανάγκη, να τα φέρουν μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τίνα Πιθαμίτση στο τηλέφωνο 694 402 5788.

Σας περιμένουμε!