Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στην Έδεσσα

ΕΔΕΣΣΑ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, που διαμένουν στον νομό Πέλλας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. Το ραντεβού κλείστηκε για τις 7.00 μ.μ., μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Ελευθερίας στην Έδεσσα, από όπου στη συνέχεια η παρέα θα κατευθυνθεί προς κάποιο κοντινό cafe της περιοχής.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στην Έδεσσα ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε το ακριβές σημείο όπου θα καταλήξει η παρέα στην περίπτωση που καθυστερήσετε επικοινωνήστε με τον κ. Τρύφωνα Ασμέτη στο τηλέφωνο 697 181 5396.