Συνάντηση ασθενών στα Χανιά της Κρήτης.

2019 Δημοτικός Κήπος Χανίων

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που διαμένουν στον νομό Χανίων και τους γύρω νομούς.

Η συνάντηση στην οποία θα παρευρίσκονται η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Ράνια Γιάννου και κ. Βάσω Βακουφτσή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στις 7.00 μ.μ., στην Καφέ Κήπος στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στα Χανιά ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να θέσουν τα ερωτήματά τους για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με τα δικαιώματά τους ως ασθενείς, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί ο Σύλλογός μας, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Δήμητρα Πασπάτη στο τηλέφωνο 695 184 9093.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.