Πάρε μέρος στην έρευνα…

Έρευνα

Ερευνητική Διπλωματική Εργασία με θέμα “Ποιότητα ζωής, συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες σε παιδιατρικούς ασθενείς με ΙΦΝΕ” διεξάγεται από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΜΣ «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κα Μαυραγάνη Δανάη και κο Καλαβρή Αλέξανδρο, υπό την εποπτεία τριμελούς εξεταστικής επιτροπής.

Η έρευνα απευθύνεται σε εφήβους με ΙΦΝΕ καθώς και στους γονείς τους με σκοπό τη διερεύνηση των σκέψεων και των συναισθημάτων που βιώνουν οι έφηβοι με τα συγκεκριμένα γαστρεντερολογικά προβλήματα.

Η συμμετοχή προϋποθέτει απαραίτητας τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου από τον/την έφηβο/η ΚΑΙ ενός ερωτηματολογίου από το γονέα/κηδεμόνα του/της.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων μπορεί να γίνει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ελεύθερη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και θα τηρηθεί η πλήρης ανωνυμία σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία και την κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων.

Με την συμμετοχή στην έρευνα συμβάλλουμε στην καλύτερη κατανόηση των ΙΦΝΕ με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των ασθενών και των ιατρών σχετικά με το πολυπαραγοντικό μοντέλο της νόσου και τη δημιουργία αποτελεσματικότερων θεραπειών και παρεμβάσεων.

Αν είστε γονέας και επιθυμείται να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.

Αν είστε έφηβος και επιθυμείται να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έρευνα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:

– Καλαβρή Αλέξανδρο στο 694 929 0288
– Μαυραγάνη Δανάη στο 697 430 1755