Πάμε για καφέ στα Γιαννιτσά!

2019 Γιαννιτσά 2

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που διαμένουν στον νομό Πέλλας και τους γύρω νομούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ, Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στις 8.00 μ.μ., στο καφέ Με χρώμα” πρώην “Εσαεί” (Παπαδόπουλου 2, Γιαννιτσά).

Αν είσαι και εσύ άτομο με ΙΦΝΕ και μένεις στα Γιαννιτσά ή τις γύρω περιοχές μη διστάσεις να παρευρεθείς.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Άτομα με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι διαθέτουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και επιθυμούν να τα δωρίσουν σε συνασθενείς μας που τα έχουν ανάγκη να τα παραδώσουν κατά τη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Σαπαντζή Διαμάντω στο τηλέφωνο  694 422 8350.