Ο “δικός” μας χώρος στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας μετά την Αττική διαθέτει πλέον μόνιμο χώρο συναντήσεων για τα μέλη και τους φίλους του καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος και στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντές του συλλόγου κάθε Πέμπτη απόγευμα θα υποδέχονται τους ασθενείς, μέλη και φίλους καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος στον “δικό” τους χώρο στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Πρόκειται για τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΙΚΑ, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη φιλοξενία. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, στον 2ο όροφο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε Πέμπτη απόγευμα λοιπόν, από τις 18.00 έως τις 22.00, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εθελοντές και εκπρόσωποι του συλλόγου στον νομό θα παρευρίσκονται στον χώρο αναμένοντας τους συνασθενείς μας καθώς και τα μέλη της οικογένειας τους που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές προκειμένου να συζητήσουν από κοντά όποιο θέμα τους απασχολεί σχετικά με τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου και τα δικαιώματά μας ως χρόνιοι ασθενείς.

Φίλοι Θεσσαλονικείς, σας περιμένουμε την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και στο εξής κάθε Πέμπτη από τις 18.00 έως τις 22.00, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, στον 2ο όροφο. Ελάτε να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του συλλόγου στον νομό της Θεσσαλονίκης κ. Βάσω Βακουφτσή στο τηλέφωνο 694 998 7994.