Επαναληπτική Γενική Συνέλευση

2019 Γενική Συνέλευση

Αγαπητά Μέλη,

Σας προσκαλούμε στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας η οποία θα γίνει την Κυριακή 03 Μαρτίου του 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Μπιχάκη 8, Άγιος Ιωάννης Ρέντης), λόγω έλλειψης της απαραίτητης σύμφωνα με το καταστατικό απαρτίας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που είχε οριστεί για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου του 2019.

Όπως είναι γνωστό ο/η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας είναι υποχρεωμένος/η από το καταστατικό να προσκαλεί κάθε χρόνο τα μέλη σε Γενική Συνέλευση, όπου η παρουσία όλων είναι καθοριστική καθώς κατά τη διάρκειά της γίνεται ο απολογισμός για το προηγούμενο έτος, παρουσιάζονται οι δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, γίνεται ενημέρωση για τα οικονομικά του συλλόγου κλπ.

Η Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου αποτελείται από τα ιδρυτικά και τα τακτικά μέλη, τα οποία είναι ταμειακώς εν τάξει.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:

α) Θα τεθεί προς έγκριση η διαγραφή όσων μελών του συλλόγου οφείλουν συνδρομές 3 ετών.

β) Θα τεθεί προς έγκριση η εγγραφή όσων ατόμων υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και πληρώσουν την συνδρομή για το 2019 κατά την μέρα της ΓΣ.

γ) Θα διαβαστεί η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορά τις διοικητικές και οικονομικές πράξεις του προηγούμενου έτους (2018).

ε) Θα υποβληθεί προς έγκριση ο απολογισμός και ο ισολογισμός του προηγούμενου έτους (2018) και ο προϋπολογισμός του νέου έτους (2019).

στ) Θα διαβαστεί η έκθεση των ελεγκτών.

ζ) Θα τεθεί προς έγκριση η τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου.

η) Θα γίνουν διάφορες ανακοινώσεις.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας αποτελούν την πεμπτουσία του να είστε μέλη του συλλόγου μας καθώς έτσι ελέγχετε τις δράσεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ταυτόχρονα δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ.

Για τα μέλη μας που είναι ασθενείς και τα μέλη μας εκτός Αττικής που δεν μπορούν να παρευρεθούν, θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης της ΓΣ μέσω διαδικτυακής εκπομπής.

 

Με τιμή,

Για το Σωματείο

     Η Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας

      ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ                 ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΙΘΑΜΙΤΣΗ