Ενημερωτικές συναντήσεις ατόμων με ΙΦΝΕ σε Λάρισα και Βόλο

group-therapy

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, που διαμένουν στους νομούς της Θεσσαλίας στις ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο σε Λάρισα και Βόλο.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 5.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μελών και φίλων του συλλόγου στην ισόγεια αίθουσα του κτιρίου επί των οδών Γαριτσίου (Αριτσίου) 15 και Επισκοπής, περιοχή πλατεία Αβέρωφ, στη Λάρισα.
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μελών και φίλων του συλλόγου στο roof garden του ξενοδοχείου “Κυψέλη”, Αγίου Νικολάου 1, στον Βόλο.

Κύρια θέματα των παραπάνω συναντήσεων θα είναι η αναμενόμενη αναθεώρηση του Ενιαίου Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας, τα δικαιώματα των ασθενών και ο προγραμματισμός δράσεων του συλλόγου στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Στις συναντήσεις θα παρευρεθούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου κες Ράνια Γιάνου και Χρυσάνθη Διαμάντη και ο κος Μπάμπης Ρωμαίος που θα ταξιδέψουν γι’ αυτόν το σκοπό από την Αθήνα.

Η παρουσία όλων, παλιών και νέων μελών και φίλων, είναι απαραίτητη και καθοριστική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του συλλόγου στον νομό Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Δεμερτζή, στο 693 962 0105, στον νομό Καρδίτσας κ. Ελένη Σκόρρα, στο 697 987 8600 και στον νομό Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Καρανίκα, στο 697 576 7166.