Ελάτε να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε

Χειροτεχνία

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία ομάδας δημιουργικής χειροτεχνίας και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του που διαμένουν στην Αττική και πιστεύουν στις καλλιτεχνικές δημιουργικές τους ικανότητες να συμμετάσχουν.

Οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες, όπως κάθε μορφή τέχνης, προσφέρουν ένα ευρύ πεδίο δυνατοτήτων έκφρασης στον καθένα και βοηθούν ώστε να εκφράσουμε αυτά που ενίοτε δυσκολευόμαστε να πούμε με λόγια.

Χειροτεχνία Βραχιόλια Χειροτεχνία Κολιέ Χειροτεχνία Χιονάνθρωπος

Η ομάδα χειροτεχνίας, με υπεύθυνη την κ. Ρούλα Κανταρίδου, κατασκευάζει διακοσμητικά και λειτουργικά αντικείμενα µε διάφορες τεχνικές, χρησιμοποιώντας, κατά περίπτωση, ως πρώτες ύλες χαρτί, ξύλο, νήμα, χρώματα κλπ. Οι δημιουργίες της ομάδας κατά τις εορταστικές περιόδους διανέμονται δωρεάν σε νοσηλευόμενους και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των γαστρεντερολογικών κλινικών. Επίσης, αν καταστεί εφικτό, μέρος αυτών θα εκτίθενται προς πώληση υπέρ του συλλόγου μας.

Οι συναντήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα (5.00-8.00) στα γραφεία του συλλόγου στην Αθήνα (Φυλής 232, Πλατεία Αμερικής) και η συμμετοχή σε αυτές είναι δωρεάν.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας για φέτος έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 5.00 το απόγευμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Γεωργία Νιαπά (τηλ.: 694 402 5788) και την κ. Ρούλα Κανταρίδου (e-mail: rou1957@hotmail.com).

Ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα, να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε με καλή και χαρούμενη διάθεση.