Εκδήλωση στο Ηράκλειο για τα ρευματικά νοσήματα και το πεπτικό σύστημα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας – HELLESCC και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ασθενών μελών και φίλων τους και των μελών του οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και του ευρύτερου κοινού συνδιοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στις 7.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης κοινού 6.30 μ.μ.), στο ξενοδοχείο “Capsis Astoria Heraklion Hotel” (πλατεία Ελευθερίας 11, Ηράκλειο) με θέμα «Ρευματικά νοσήματα και πεπτικό σύστημα».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Επικουρικός Επιμελητής Ρευματολογίας της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Νικόλαος Κούγκας και η Γαστρεντερολόγος της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Αικατερίνη Μάντακα.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους ομιλητές, όπου το κοινό θα μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις ή να θέσει ερωτήματα σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Print

Print